IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
11:35 | 25 декември 2020
Обновен: 23:00 | 16 април 2024

Борисов не почива! Премиерът инспектира депо за отпадъци в Доспат на Коледа (ВИДЕО)

„Регионът да се развива по най-добрия начин”, заяви министър-председателят

По материала работи: Слав Велев
Борисов не почива! Премиерът инспектира депо за отпадъци в Доспат на Коледа (ВИДЕО)

"Депото за сепариране в Доспат беше задача, за да можем да помогнем и за разширение на депото за отпадъци. Така отпадъкът може да се сепарира. Тук сме, за да видим какво е направено. В региона е много чисто”. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на посещение в депо за сепариране за отпадъци в община Доспат, предаде Нова ТВ.

 

„Искам да честитя празника на всички християни и братя мюсюлмани. Показваме как може да се живее не само приятелски, но и регионът да се развива по най-добрия начин”, допълни Борисов.

 

„Днес имаме и много хубава новина. Макар и винаги в последния момент ЕС намира правилните решения. Ще има споразумение с тази велика държава Великобритания. Така, надявам се, ние ще продължим да работим в най-комфортни условия с нея", коментира премиерът. 

 

И допълни: „Поздравявам и Урсула фон дер Лайен и Мишел Барние, както и моя приятел Борис Джонсън, който направи необходимото, за да имаме споразумение. Хубав ден за Европа като цяло. Brexit без сделка щеше да е нещо ужасяващо на фона на цялата пандемия и финансово-икономическа криза".

Коментари

Новини Варна