IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
09:45 | 24 януари 2021
Обновен: 01:06 | 5 март 2024

120 души купонясваха в ресторант край Поморие въпреки мерките

Предстои проверка по случая

По материала работи: Ставри Таргов
120 души купонясваха в ресторант край Поморие въпреки мерките

Снимката е илюстративна

Пореден случай на грубо погазване на противоепидемичните мерки и в комплекс от затворен тип край поморийското село Медово. Около 120 души са празнували рожден ден в ресторанта на комплекс „Старите къщи”.

Още от предходния ден големи компании са направили предварителни резервации за ресторанта, хотелската част също е препълнена. До идването на полицейските екипи обаче около 23:15 ч. управителят предупреждава по микрофона, че предстои проверка. Посетителите в ресторанта буквално хукват да бягат към препълнения с автомобили паркинг.

При акцията на полицията ресторантът се оказва заключен, осветлението загасено, а повече от 60 души скрити в стаите на хотелския комплекс. На място пристигна и екип на РЗИ, който също не успя да открие управител или собственик на обекта. Никой от присъстващите в ресторанта не е заплатил сметките си.

Сред посетителите се оказа, че има и немски граждани. Полицейски екипи останаха да патрулират през цялата нощ в обекта. Предстои проверка по случая, съобщава "Нова".

Коментари

Новини Варна