IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
10:40 | 29 януари 2021
Обновен: 15:53 | 20 април 2024

Мангъров влезе в политиката. Защо го направи?

Ако искал да e депутат, щял да играе "на сигурно" и да бъде кандидат на ГЕРБ, ДПС или БСП

По материала работи: Слав Велев
Мангъров влезе в политиката. Защо го направи?

Кадър: БНТ   

 

В предаването „Още от деня" по БНТ доц. Атанас Мангъров каза, че шансовете на АБВ да влезе в парламента са малки, т.е. ако той е искал да влезе в парламента, е щял да играе "на сигурно" и да бъде кандидат на ГЕРБ, ДПС или БСП.

Мангъров обясни, че се е съгласил да се кандидатира от гражданската квота на АБВ, защото в момента вредите, които се нанасят, са много големи и не вижда друг начин, по който това може да спре. „Опитвам се, доколкото ми е възможно по този начин да се опитам да променя нещата".

Аз съм доктор, но в политиката има всякакви – инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е свързан с политиката, няма как да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв начин, обясни Мангъров.

Това е просто вирус, той ще изчезне тогава, когато мине през 30% от хората на цялото земно кълбо и в частност на нашата страна, коментира Мангъров по отношение на коронавируса. „Не съм се ваксинирал, аз имам антитела, аз съм изкарал тази инфекция. Който ви казва, че имунитетът е до известно време, значи нищо не разбира. Естествената инфекция е с много по-голяма мощ и пълнота, отколкото изкуствената. Аз за себе си съм спокоен, влизам при болните от КОВИД с обикновена изолационна престилка, аз маска не нося", допълни Мангъров за коронавируса.

Който го е страх, който иска – да си сложи ваксина, това е избор на всеки човек, обясни своето мнение Мангъров.

 

Коментари

Новини Варна