IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
10:30 | 17 февруари 2021
Обновен: 19:16 | 18 април 2024

Пандемия, а? Шестима полицаи купонясват до зори в благоевградско заведение!

Поводът за партито е раждането на дете на горски служител

По материала работи: Ставри Таргов
Пандемия, а? Шестима полицаи купонясват до зори в благоевградско заведение!

Със заповед на директора на Областната дирекция на МВР в Благоевград - старши комисар Дойчин Дойчинов, е разпоредена незабавна проверка във връзка с получени данни за нарушаване на противоепидемичните мерки и заповедта на министъра на здравеопазването, съобщават от полицията в Благоевград.

По първоначални данни от кадри, разпространени в социалните мрежи, става видно, че е организирано и се е състояло събиране в нарушение на противоепидемичните мерки, на което са присъствали и служители на ОДМВР - Благоевград, посочиха от полицията.

За случая е уведомен директорът на Регионалната здравна инспекция. От ОДМВР - Благоевград, допълват, че информация за констатациите и резултатите от проверката ще бъде предоставена след приключването й.

6-тима от ПУ на МВР в Сандански са участвали във веселба в заведение в местността Попина лъка над Сандански, което отворило врати въпреки изричната забрана, съобщи междувременно Struma.com. Сред празнуващите е полицаят А. С. от ПУ на МВР в Петрич, който се издънил, след като публикувал на живо във Фейсбук купона.

Поводът за партито е раждането на дете на горски служител от село Лиляново, който помолил собственик на заведение в Попина лъка да го отвори, за да полее щастливото събитие.

Разчитайки на дискретността на празнуващите, собственикът на заведението ги приютил. Според запознати в купона участвали 6-тима полицаи, но категорично са установени 4 -има засега от предоставените материали.

Предстоят проверки на РЗИ и съответни санкции за това, че заведението е работило въпреки забраната, а полицаите участвали в купона ще се обект на дисциплинарната проверка, назначена от директора на ОД на МВР Благоевград, съобщава "Монитор".

Коментари

Новини Варна