IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
08:50 | 14 март 2021
Обновен: 16:08 | 26 юли 2024

Прокуратурата: Родна красавица е пребила жена при спор на пътя

Съпругата на Ваня Джаферович е пусната под гаранция

По материала работи: Слав Велев
Прокуратурата: Родна красавица е пребила жена при спор на пътя

Снимки: Instagram/Евгения Джаферович

Съпругата на известния футболист Ваня Джаферович – Евгения е с обвинение от прокуратурата, научи NOVA. Тя ще отговаря за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди след инцидент с друга жена на пътя.

Евгения Джаферович е пусната с гаранция от 1 000 лева.

Пострадалата е журналистката Наталия Радославова. Тя твърди, че е ударена в лицето с шамар, получила е и удар по ръката.

Повод за инцидента станал подаден звуков сигнал и предупреждение от страна на Радославова към Джаферович. Евгения влетяла в автомобила на журналистката и започнала да я налага, разказа потърпевшата. Свидетели на инцидента са станали двете деца на известното семейство и детето на пострадалата Радославова. 

Тезата на семейство Джаферович е друга. Самата Евгения не е коментирала инцидента, но отношение към случилото се взе съпругът й Ваня, която я защити и коментра, че жена му е била заплашена от журналистката, която се държала агресивно.

Коментари

poil ( преди 3 години )
не го познавам известния Джаферович като футболист ,а като участник в сапунени български " реалита шоуа". жена му е по известна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 2
Бачо ( преди 3 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Крум ( преди 3 години )
Кифлите в България се мислят за кроасани.. беззаконието води до анархия.. но нашите управляващи това ги устройва.. тъй като и те трябва да минат под ударите на закона
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 6
кирчо ( преди 3 години )
rate down comment 0 rate up comment 5
Новини Варна