IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
България
10:00 | 27 март 2021
Обновен: 08:15 | 14 април 2024

Събота е! Премиерът проверява. Този път е по вълните на "Тракия" (ВИДЕО)

Ето я нашата армия от валяци, багери... Гледай как се строи, заяви Борисов

По материала работи: Слав Велев
Събота е! Премиерът проверява. Този път е по вълните на "Тракия" (ВИДЕО)

Събота е и премиерът Бойко Борисов пое отново на обиколка, за да провери как се ремонтират пътни участъци в страната. Този път той е на магистрала "Тракия", за да види как се реконструира участъка около Чирпан. Заедно с него е зам.-регионалният министър Николай Нанков.

Поясни до 3-4 дни ще бъде сложен износващия слон, както и мантинели. "Гледай как се строи. Събота- неделя, извънреден труд", каза той и поясни, че до дни българите ще могат свободно да си пътуват.

По традиция разговаря с работниците. "Ако имахме сега ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш. Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е проверен", отчете примерът, а работникът му каза, че се подписва за качеството на ремонта и му благодари, че се плаща редовно, включително за извънреден труд и затова работят без проблем и събота и неделя. 

"От едната страна са житата. Разкошни са тази година. Едни се сърдеха за снега, но това беше изключително важно за реколтата", каза Борисов.

"Ето я нашата армия от валяци, багери", поясни премиерът. Новият асфалт, който полагат пък можел да издържа до 12 тона.

Коментари

Новини Варна