IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
България
08:20 | 11 април 2021
Обновен: 06:09 | 16 април 2024

Няма пунта мара: Слави Трифонов е с COVID-19

За положителния тест съобщи Тошко Йорданов

По материала работи: Слав Велев
Няма пунта мара: Слави Трифонов е с COVID-19

Не е лъжа, че лидеът на "Има такъв народ" и новоизлюпен български политик Слави Трифонов е с коронавирус. Това съобщи зам.-председателят на партията Тошко Йорданов в писмо до медиите.

"Kакто знаете г-н Трифонов имаше симтоми на COVID-19 и днес тестът му излезе положителен. Г-н Трифонов е добре, под карантина и спазва всички изисквания и правила на Националния оперативен щаб", съобщи Йорданов.

По-рано лидерът на партията "Има такъв народ" Слави Трифонов благодари на всички, които са гласували за формацията на парламентарните избори на 4 април.

"Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен. От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас. Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие", написа Трифонов в собствения си профил.

"Има такъв народ" е втора политическа сила в новия парламент. Тя ще разполага с 51 народни представители.

 

Коментари

Новини Варна