IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
10:00 | 27 април 2021
Обновен: 02:11 | 21 април 2024

Психо терор: Бивш полицай тероризира съседите си, гърми на посоки

Срещу него вече има няколко предупредителни протокола

По материала работи: Слав Велев
Психо терор: Бивш полицай тероризира съседите си, гърми на посоки

Бивш служител в системата на МВР тероризира съседите си в град Кула. Хората живеят в страх от години, тъй като мъжът стрелял на посоки по улицата, предаде Bulgaria ON AIR.

Всичко започва преди няколко години, когато Невена чува изстрели по улицата.

"Стреля по кучето. Ето тук от пътя стреля в кучето. Даже ние имаме и гилзи, намерихме ги със сина в двора до кучето", разказва Невена.

На помощ се отзовава съседно семейство. Подават жалба в прокуратурата, но твърдят, че агресията на съседа им се насочила и срещу тях.

"Стреля по гълъби по покрива, падат труповете им на детето в краката. Говорихме с него да престане, но ни каза, че ще прави каквото си иска" ,споделя Доротея.

Жената отново сезира органите на реда за случващото се, но твърди, че няма резултат. В същото време агресията на съседа се насочила и към родителите й, и към кучето им.

"Ей там клечеше и ме следеше явно доста време и явно е прострелял кучката и кучката почна да се влачи", сподели бащата на Доротея, Йончо Лалов.

Малко по-късно кучето умира. Според собствениците му е починало след като е простреляно, но според преписката по случая, най-вероятно животното е починало от старост.

"Идват, взимат ни показания и нищо. Виждат му пушката тогава беше здрава, а след като обжалвах и му я иззеха най-сетна януари месец вече е повредена", допълва още Доротея.

Потърсихме за коментар и ответната страна, но без успех. Някои от съседите на предполагаемия стрелец го защитиха.

"Стрелял по стъклата на едната, като гледам няма дупки, няма нищо. Измислят си, щото момчето е било полицай и сега искат да му навредят", каза Николай Цаков.

Вижте повече в репортажа на Калин Иванов.

 

Коментари

Новини Варна