IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
09:00 | 6 май 2021
Обновен: 18:49 | 23 април 2024

Зверство на сбирка: Мъж залят с коресилин и запален като жива факла (ВИДЕО)

Инцидентът е станал преди Великден, пострадалият е транспортиран в "Пирогов“ с 40% изгаряния

По материала работи: Слав Велев
Зверство на сбирка: Мъж залят с коресилин и запален като жива факла (ВИДЕО)

Кадър: Bulgaria ON AIR

47-годишен мъж беше запален по време на сбирка в Павликени и хвърлен в безпомощно състояние на улицата. Инцидентът е станал преди Великден. Пострадалият веднага е транспортиран в "Пирогов“ с 40% изгаряния. Мъжът е с опасност за живота. Прокуратурата разследва обстоятелствата около зверския инцидент, но още няма повдигнати обвинения към конкретно лице като извършител, предаде Bulgaria ON AIR.

На 1 май Георги и негови приятели започнали да се черпят. В разгара на сбирката един от компанията залива Георги с коресилин и го запалва, разказват запознати. Засега разследващите изясняват има ли конкретен извършител на зверството. Съсед оказва първа помощ на пламналия като факла Георги. 

"Това става съвсем близо до мястото, където аз живея. Събира се компания от няколко души, включително Георги, почерпват се и започват да танцуват. Георги започва да гори. Обаждат се на 112 и го карат в Бърза помощ. Там се оказва първа помощ и вече би трябвало с търновска линейка да е транспортиран до "Пирогов“", сподели жителят на Павликени Йордан Кабаиванов.

Пострадалият Георги продължава да е с опасност за живота и му предстои тежка операция, съобщават от "Пирогов".

"Знаем, че е в много тежко състояние. И призовавам, който иска - да отиде в "Пирогов" и да даде кръв", допълни Кабаиванов.

Георги работел от години като наемник за обща работа по домовете и градините на хората в града. Преди месец бил нает като общ работник в магазин за строителни материали. В магазина има дарителска урна за средства за пострадалия. 

"Той работи от един месец при нас. Впечатлението ми е много добро за него, върши си работата съвестно! Той е общ работник за обща работа, товари стока. Винаги е бил добър към нас! Съгражданите ни, ако решат – да дойдат и да дарят! Защото той ще има нужда от превръзки, лекарства!", коментира собственикът на магазин за строителни материали Илиян Илиев.

По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на тежка телесна повреда.

Вижте повече в репортажа

Коментари

Anna Bush ( преди 1 година )
Името ми е АннаСърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Julie Sweet ( преди 1 година )
Обещах да препоръчам д-р Ogundele на всички в този форум, той е мощен магистър, който върна съпруга ми за мен само за 24 часа със своите сили, той е истински и мощен. Свържете се с него за помощ, ако имате нужда от решение на проблемите във вашите взаимоотношения или личния живот. Д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна