IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
09:20 | 6 май 2021
Обновен: 03:27 | 23 април 2024

Спортна кола фучи със 162 км/ч при ограничение от 50. Вътре ММА боец (ВИДЕО)

Най-често за подобни случаи разбираме от хвалбите на джигитите в интернет

По материала работи: Слав Велев
Спортна кола фучи със 162 км/ч при ограничение от 50. Вътре ММА боец (ВИДЕО)

Спортен автомобил лети със 162 км в час по улица "Каменоделска" в София. В колата са били ММА боецът Дани Илиев и компания. Засега не е известен шофьорът. Клип с преживяванията на спортиста и приятеля му се разпространява в социалните мрежи. Има ли реакция от страна на институциите?

Видеото е качено и автоматично става едно от най-гледаните в социалните мрежи. Знае се, че шофьорът е приятел на ММА боецът Дани Илиев. Самият спортист отказва да каже кой е. Отказва и какъвто и да е коментар, предаде Bulgaria ON AIR.

Според пътният експерт Диана Русинова подобно опасно шофиране се случва често, а най-често разбираме за тези случаи от интернет.

"Така наречените Facebook герои, които считат явно за много мъжествено и хубаво да показват как може да се кара бързо, но това е много лош пример, който се дава", заяви Диана Русинова

В градската част скоростното ограничение е 50 км, а санкцията при такова нарушение е отнемане на шофьорската книжка.

"По всяка вероятност могат да го глобят, ако докажат, че наистина е той, а може просто и нищо да не се случи. За съжаление в нашата нормативна уредба има доста несъвършенства", допълни още Русинова.

От КАТ засега отказват коментар по случая. Преди две седмици Даниел Илиев се снима с министър-председателя в оставка Бойко Борисов веднага след операцията му на менискус.

Вижте повече в репортажа на Анелия Георгиева.

Коментари

Новини Варна