IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
09:30 | 22 май 2021
Обновен: 22:14 | 19 април 2024

Самолет кацна аварийно в София (ОБНОВЕНА)

13 линейки са били изпратени на летището

По материала работи: Слав Велев
Самолет кацна аварийно в София (ОБНОВЕНА)

Самолет с десетки пътници кацна аварийно на столично летище. На място бяха изпратени десетки линейки и пожарни коли. 

Самолетът, който е имало 8 тона гориво в резервоарите си, кацна успешно. Няма пострадали при инцидента при кацането на машината с 137 пътници. Общо 13 линейки са изпратени на място, съобщи Нова ТВ.

 Няма пострадали при инцидента.

В 10:45 часа излетя полетът от София до Египет, съобщиха от "България Еър". От националният превозвач информираха, че тази сутрин при излитане от София към Египет поради технически проблем, самолетът се наложило да се върне и да кацне обратно в София. Решението е взето от командира на полета съобразно спазване на всички протоколи за сигурност и действие и в интерес на безопасността и здравето на всички пасажери на борда.

Всички 137 пътници на полета са добре и в нито един момент не е имало никаква пряка опасност за здравето им. В момента те са настанени да изчакат полета си, който ще се изпълни в 10,45 часа с подменен самолет. Авиокомпанията се грижи за тях, като им е подсигурила вода и храна.

Коментари

Новини Варна