IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
09:20 | 3 юни 2021
Обновен: 06:28 | 25 април 2024

"Селски тип, варненец" плати само 5 бона и е свободен – биячът от "Капана"

Пенов скоро се оженил, като взел фамилията на жена си - Дадански

По материала работи: Слав Велев
"Селски тип, варненец" плати само 5 бона и е свободен – биячът от "Капана"

Ивайло Дадански в съда/Снимка: 24 часа

Парична гаранция от 5000 лева наложи пловдивският районен съд на Ивайло Дадански (Пенов), обвинен в лека телесна повреда по хулигански подбуди спрямо уличния продавач Митко Стоянов, предаде "24 часа". Магистратите отхвърлиха искането на прокуратурата за постоянен арест с аргумента, че мярката е прекалено тежка. "Действително се установява, че обвиняемият е съпричастен към деянието.

Бил е осъждан 4 пъти - три от тях за измами и едно за обсебване", отчете съдът. Побоят над Митко е извършен в изпитателния срок на предишно осъждане. Предвид засиления обществен интерес съдът смята, че Дадански няма опасност да се укрие, тъй като е семеен, с две малки деца, има и бизнес. Определението подлежи на обжалване в 3-дневен срок.

По време на заседанието Дадански поднесе извинение към пловдивчани, което прозвуча иронично, тъй като той се представи като "селски тип, варненец, със случайно висше образование". В залата се оказа, че по бащина фамилия е Пенов, но след сключване на брак на 30 декември м.г. е приел тази на съпругата си - Дадански.

Коментари

morski ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
dvylcheva@abv.bg ( преди 2 години )
Хайде да не обиждате варненци на селски тип.А и селяните по този начин обиждате.Побойници и хулигани има навсяъде.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 4
Новини Варна