IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
09:20 | 7 юни 2021
Обновен: 16:42 | 25 април 2024

"Отсечката на смъртта" отне пети живот след удара на BMW- то и Сеата

Неправилно изпреварване е довело до адската катастрофа край с. Микре

По материала работи: Слав Велев
"Отсечката на смъртта" отне пети живот след удара на BMW- то и Сеата

Кадър: Нова ТВ

Неправилно изпреварване доведе до смъртта на петима мъже, които загинаха в катастрофа на пътя София-Варна. Трагичният инцидент е станал на печално известната "Отсечка на смъртта" край село Микре около 11.30 часа, когато челно се сбълъскали два автомобила - "Сеат" с варненска регистрация и BMW с ловешка.

От зверския удар на място издъхнали трима мъже, четвъртият починал по-късно в ловешката болница, а петият - в плевенската. Жертвите са водачите на двете коли, двама пътници в сеата и един от беемвето, уточниха от полицията. Още един от пътниците в същия автомобил е в много тежко състояние, научи "24 часа". По първоначална информация BMW-то е предприело неправилно изпреварване. Нелепо загиналите са младежи - тези от немската кола са от Троян. Наложило се труповете да бъдат вадени от смачканите ламарини след разрязването им с флекс на пожарната. Полицаите, извършвали оглед на местопризшествието, са потресени от кървавата гледка.

По случая е образувано досъдебно прозводство, казаха от прокуратурата в Ловеч. А отсечката, където се е разиграла трагедията, остана затворен няколко часа, докато траеше огледа и се изясняваха причините.

Коментари

Новини Варна