IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
11:20 | 7 юни 2021
Обновен: 05:57 | 18 април 2024

Войната по пътищата продължава и днес, взе нови жертви

"Опел" и "Хавал" в адски челен сблъсък край Враца

По материала работи: Слав Велев
Войната по пътищата продължава и днес, взе нови жертви

Снимка: BulNews

Черната серия по пътища у нас продължава и днес. Тежка катастрофа e станала на пътя между врачанските села Борован и Девене. Сблъскали са се "Опел" с ловешка регистрация и плевенски джип "Хавал", съобщиха от ОД на МВР - Враца.

Двете коли пътували от Борован към Плевен, когато на разклон шофьорът на германската кола дал ляв мигач и влязъл в завой на отбивката. Зад него се движел с висока скорост джипът, който тръгнал да го изпреварва.

След жестокият удар ловешката кола се забила в дърво край пътя и се  преобърнала. В "Опел"-а пътували работници, които били наети да изграждат дига. На място са загинали двама от тях - мъже на 47 и 66 години, съобщи BulNews.

В тежко състояние са откарани за врачанската болница шофьорът на "Опел"-а и още един от пътуващите в колата. Водачът на джипа се е отървал с леки наранявания.

Освен линейки, на мястото на катастрофата са дошли две пожарни и екип на полицията. "Опел"-ът е бил толкова смачкан, че се е наложило огнеборците да го режат, за да извадят загиналите и пострадалите.

Движението в района се осъществява нормално, съобщават от АПИ.

Коментари

Новини Варна