IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
10:00 | 1 юли 2021
Обновен: 02:50 | 25 април 2024

Озверелият бургаски килър Кокито не съжали, но сподели, че го надрусали

27-годишният Кокинов нападна с нож 17-годишно момиче в бургаския жк "Изгрев"

По материала работи: Слав Велев
Озверелият бургаски килър Кокито не съжали, но сподели, че го надрусали

Снимка: Труд

"Трудно ми е да говоря"! Това каза пред съдия Събчо Събев, криминално проявеният Иван Кокинов-Кокито. Той бе доведен пред магистратите в окръжния съд във вторник, за да бъде решено остава ли зад решетките.

27-годишният Кокинов нападна с нож 17-годишно момиче в бургаския жк "Изгрев" без абсолютно никаква причина. Жертвата оцеля като по чудо, след като бе намушкана 17 пъти, от озверелия мъж. Двамата не са се познавали. Съседи от квартала споделиха след ужасяващия инцидент, че Кокито непрекъснато ходел надрусан из квартала и те вече се бояли за живота си.

Окован, Кокито бе разпитан от съдията. Обвиняемият изфъфли, че не можел да говори поради удебеления си език. Вероятно това било от лекарствата, които лекарят на затвора му предписал. Съдия Събев прекъсна заседанието, за да бъде призован лекарят на затвора, който да хвърли яснота за психичното състояние на Иван, както и да обясни какви хапчета пие обвиняемият.

Обвинението срещу нападателят на 17-годишната ученичка, която е дете на известна бургаска лекарка, се води лично от шефа на Окръжна прокуратура в морския град Георги Чинев. Пред него Кокинов обяснил, че имал конфликт с брат си.

Кокито е известен на полицията с криминалното си досие. Той е бил задържан за кражба и притежание на дрога.

По непотвърдена информация не работел и бил регистриран в Психодиспансера.

Коментари

Новини Варна