IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
09:20 | 29 юли 2021
Обновен: 23:32 | 28 март 2024

19-годишен, яхнал "Ягуар", опита да подкупи полицаи - 40 паунда и 25 лева

Той бил засечен в нарушение в ромския квартал

По материала работи: Слав Велев
19-годишен, яхнал "Ягуар", опита да подкупи полицаи - 40 паунда и 25 лева

19-годишен, който шофирал „Ягуар“ и е бил засечен за нарушение в ромския квартал “Изток“ в Пазарджик, е предложил подкуп на местни полицаи, но белезниците щракнали на ръцете му и бил прибран в ареста. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в града Мирослав Стоянов, предаде "Монитор".

Случката се разиграла снощи около 23.30ч. на една от улиците в пазарджишкия квартал „Изток“. Полицейски автопатрул при РУ-Пазарджик засякъл водач да дрифтира по улицата с лек автомобил „Ягуар“. Последвало спиране и проверка, при която униформените открили нарушения.

19-годишният жител на квартала осъзнал случващото се и решил да действа. За да не му бъде съставен акт, той подхвърлил в патрулния автомобил две банкноти с номинал от 20 паунда, две банкноти с номинал от 10 лева и една от 5 лева.

Така освен с акт той се сдобил и с бързо производство за предлагане на подкуп на полицейски служители. Банкнотите са иззети, а водачът е задържан в ареста за срок от 24 часа.      

Коментари

Новини Варна