IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
08:30 | 2 август 2021
Обновен: 06:23 | 23 април 2024

ИТН склони: Запознава БСП, ДБ и ИБГНИ с проектокабинета

На срещата ще бъдат представени структурата и състава на бъдещия МС

По материала работи: Слав Велев
ИТН склони: Запознава БСП, ДБ и ИБГНИ с проектокабинета

След заканите на ИТН, че ще крие проектокабинета до последно и че няма нужда от одобрението на останалите партии на протеста, от формацията на Слави Трфифонов обръна палачинката и покани на среща БСП, ДБ и ИБГНИ, за да ги запознаят с предложения състав на МС.

В следващите дни политическото ръководство на парламентарната група на ПП “Има такъв народ“ ще изпрати покани за срещи до политическите ръководства на парламентарните групи на “Изправи се БГ! Ние идваме“, “Демократична България“ и БСП, за да ги запознае със структурата и състава на нашия проект за министерски съвет. Това се посочва в писмо до медиите от зам.-председателя на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

В петък при връчването на мандата изненадващо за всички кандидат-премирът на ИТН се оказа депутатът Пламен Николов. От всички партии съобщиха, че новата кандидатура не им позната и се въздържаха от коментари за неговите компетенции за поста.

От ИТН категорично заявиха, че имената на новите министри ще бъдат представени в пленарна зала, за да няма злоупотреба в медиите. Вчера Филип Станев от ИТН намекна, че имат идея да намалят броя на министерствата.

Коментари

Новини Варна