IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
България
09:20 | 18 август 2021
Обновен: 14:42 | 27 март 2024

С фуражката и палката на тате, а по къси гащи... спипаха тийнейджър катаджия

Младежът бил във видимо неадекватно състояние

По материала работи: Слав Велев
С фуражката и палката на тате, а по къси гащи... спипаха тийнейджър катаджия

С фуражката и палката на тате, а по къси гащи... спипаха невръстен катаджия. 18-годишен русенец е заловен да извършва проверки на пътя.

Русенски гражданин подал сигнал на тел. 112, че в района на "Текето" по пътя между селата Николово и Червена вода бил спрян за проверка със "стоп-палка" от млад мъж, облечен със зелено полицейско яке с пагони, шапка с козирка, с логото на МВР, къси тъмни панталони и бели маратонки. Младежът бил във видимо неадекватно състояние, затова мъжът отказал да му подаде личните си документи, предаде БНТ.

Служители на Второ РУ извършили проверка и установили, че младежът е на 18 години, а униформените дрехи и полицейски атрибути са на баща му.

От полицията напомнят, че носенето на униформено облекло, служебни знаци или надписи в нарушение на Закона за Министерството на вътрешните работи е престъпно деяние, за което се носи и съответната отговорност.

Започнало е разследване по случая.

Коментари

Новини Варна