IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
България
11:30 | 6 септември 2021
Обновен: 23:37 | 25 април 2024

Радев: Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор

Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос, коментира лидерът на ГЕРБ

По материала работи: Слав Велев
Радев: Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор

Кадър: Нова ТВ

„Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор”. Така президентът Румен Радев коментира от Раковски обвиненията, които лидерът на ГЕРБ отправя към държавния глава през последните дни, предаде Нова ТВ.

Според президента трябва да бъдат излекувани комплексите за политическата обреченост, защото именно Съединението е показало, че сме способни да постигаме големи цели.

Радев не даде категоричен отговор кога ще разпусне 46-ото Народно събрание. „Първо - трябва да се актуализира бюджетът. Всички ги очакваме. Не можем да оставим българите без тази нужна актуализация в сложните времена, които предстоят”, коментира той.

"Съединението прави силата! Преди 136 години едни велики българи разбираха това и се превърнаха в държавници. Днес държавата ни е разделена от този, който е призван да пази нейното единство", написа по-рано в профила си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

"Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос. Затова сега се нуждаем от обединение. За да преодолеем политическата криза и да започнем да се борим с реалните предизвикателства на нашето време. Вярвам, че заедно ще успеем! България ще се върне сред отличниците в Европа и ще го постигнем заедно. Защото заедно сме по-силни от хаоса!", пише още Борисов.

Коментари

Иван 80г ( преди 2 години )
Vyrr sfeett gala btv bnt TV rad net kla nem mos typ race i begai., zen
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна