IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
16:30 | 15 септември 2021
Обновен: 05:21 | 24 април 2024

Ясни са пробите на водачите от трагeдията в Айтос! Шофьорът на тира е чист

0,30 промила е откритият алкохол в кръвта на жертвата Нури Джемил, шофирал джипа

По материала работи: Слав Велев
Ясни са пробите на водачите от трагeдията в Айтос! Шофьорът на тира е чист

Отрицателна е алкохолната проба на шофьора на тира, който премаза джип в Айтос и уби 33-годишен мъж и двете му деца на 6 и 9 г., съобщиха от прокуратурата в Бургас. 0,30 промила е откритият алкохол в кръвта на жертвата Нури Джемил, шофирал джипа.

Все още не е готово изследването, което трябва да установи дали водачът Валентин Вълчанов или пък загиналият Нури не са били под въздействието на упойващи вещества. 35-годишният шофьор продължава да е в тежко състояние, в реанимацията на УМБАЛ Бургас. 

Там е и 17-годишният Октай Юмер, който бе прегазен от тира докато стоял на тротоар пред горското стопанство. Негови близки съобщиха в социалните мрежи, че спешно търсят дарители на кръв за Юмер. Днес му предстои тежка операция.

При тежката катастрофа в Айтос загинаха баща и двете му деца - 6-годишно момиченце и 9-годишно момченце. Майката, на 32 години, получи травми на гръдния кош, но е в стабилно състояние и без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна