IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
09:10 | 5 октомври 2021
Обновен: 04:20 | 19 април 2024

Хриси, самотната майка с две деца. Тя ще подкара подаръка, BMW-то (СНИМКИ)

Тя е фотограф в майчински, събира пари за техника

По материала работи: Слав Велев
Хриси, самотната майка с две деца. Тя ще подкара подаръка, BMW-то (СНИМКИ)

Снимки: Фейсбук/Мечо Пух

Мъжът с профил в мрежата Мечо Пух,  който преди дни обяви, че търси на кого да подари колата си, за да му помогне, е избрал! Вече е ясен новият собственик на - "БМВ 520". Това е Хриси от Петрич, самотна майка на две деца.

Ето какво написа Георги, както всъщност се казва Мечо Пух:

"Хриси от Петрич е майка на две деца, справя се сама с отглеждането им и с работата си като фотограф. С този ми жест тя ще има повече свобода, няма да е зависима от чужди автомобили. Ще може да отиде навсякъде по всяко време да прави снимките си, с които да изхранва малките си дечица. На отговора ми защо да избера нея, тя отговори следното:

“Ако получа колата, която подарявате, това ще ми помогне много и в развитието ми като фотограф, защото ще мога да отделя пари за обективи, светкавици и други неща, които са ми необходими. След 2 месеца приключва майчинството ми, аз вече се връщам към професията и подновявам техниката си”.

Целта на този “социален експеримент” не беше да намеря семейство в нужда, както повечето разбраха. А да я дам на някой, на когото ще му върши работа. Сега Хриси има свобода да работи повече и да уреди по-светло бъдеще на малките."

Припомняме, за едва няколко часа благородната постъпка на Георги се разпространи мълниеносно в мрежата. Публикацията имаше хиляди реакции и над 4000 споделяния. Коментарите бяха десетки, а в тях хората адмирират постъпката на Георги. А ние честитим придобивката на Хриси и й желаем много безаварийни километри с нея.

Коментари

Новини Варна