IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
12:15 | 8 октомври 2021
Обновен: 05:19 | 20 април 2024

25 ваксинирани са вече "смарт"

Ясни са първите победители от томболата на МЗ

По материала работи: Слав Велев
25 ваксинирани са вече "смарт"

Изтеглиха първите 25 печеливши от томболата за ваксинирани. Това се случи тази сутрин в ефира на БНТ. Жребият се проведе пред представители на институциите. Тегленето на живо в студиото проследиха помощник нотариус Людмила Любомирова и доц. инж. Теодор Панев, главен секретар на Националния център по обществено здраве и анализи. 

От Министерство на здравеопазването припомнят, че в играта могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19, без значение дали имунизационният цикъл е завършен. Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет страницата www.coronavirus.bg, на официалната страница на Министерството на здравеопазването и на фейсбук страницата на МЗ.  

Важно условие за получаването на наградата е печелившият да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение на имейл: ncpha_igracovid19_mz@ncpha.government.bg. Ако това не бъде направено в посочения срок, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип.

Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от датата на направеното от него потвърждение. 

Коментари

Новини Варна