IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
10:20 | 12 октомври 2021
Обновен: 22:16 | 27 април 2024

Баба побесня на паркираните коли пред блока й, грабна ключа и дра, дра...

69-годишната вандалка надрала 6 автомобила

По материала работи: Слав Велев
Баба побесня на паркираните коли пред блока й, грабна ключа и дра, дра...

Служители на полицейското управление във Велико Търново разследват случай с надраскани автомобили, паркирани на улица в областния град, съобщи ОД на МВР в старата столица. Извършителят се оказала пенсионерка.

В неделя в хода на специализирана полицейска операция са установени шест коли с надраскано лаково покритие, паркирани на една и съща улица в старата столица. На местопроизшествието е извършен оглед. От проведените до момента действия по разследването е установено, че съпричастна към извършените деяния е 69-годишна жена от същия град.

  Оказва се обаче,  че това не е единичен случай, а полицаите  работят по множество идентични сигнали от началото на месец септември.  Възрастната жена е хваната в момент на извършване на поредното посегателство. Тя повреждала лаковото покритие на паркирани в близост до дома й леки автомобили с ключ. Пред униформените обяснила, че колите й пречат и, за да не спират пред блока й, е предприела тази наказателна тактика.

По случая е започнато досъдебно производство. Работата по образуваното досъдебно поризводство продължава.

Коментари

Новини Варна