IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
11:30 | 16 октомври 2021
Обновен: 10:13 | 19 март 2024

Черен петък на пътя: "Шевролет Авео" се заби в дърво

Шофьорът почина, двама младежи са в болница

По материала работи: Слав Велев
Черен петък на пътя: "Шевролет Авео" се заби в дърво

Снимка: BulNews

Поредната тежка катастрофа е станала вчера на пътя, след инцидента с починал водач, който се блъсна в автобус с хора край Варна. Пътният инцидент е станал около 17.15 часа вчера на пътя Враца-Оряхово, съобщават от полицията във Враца.

По данни на МВР на пътя Враца-Оряхово лек автомобил "Шевролет Авео" самокатастрофира, като се блъска в крайпътно дърво, вдясно по посока на движението.

Зад волана на колата е бил Б. Б. на 47 г. от Бяла Слатина, който има 15-годишен шофьорски стаж. Вследствие на удара е загинал водачът, а двамата пътуващи с него са ранени - Д. А. и Б. Б. 19-годишните младежи, които са жители на Бяла Слатина са получили фрактури на носа и комоцио. Те са настанени в хирургичното отделение на многопрофилната болница във Враца и са без опасност за живота.

Причината довела до зверската катастрофа все още е в процес на изясняване, но се предполага, че до инцидента се е стигнало заради несъобразена с пътните условия скорост.

По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна