IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
16:41 | 24 октомври 2021
Обновен: 23:38 | 28 април 2024

Поредна трагедия в попфолка: Отиде си Денис Теофиков, само на 21 години

Името му стана известно от няколко музикални риалити формата

По материала работи: Слав Велев
Поредна трагедия в попфолка: Отиде си Денис Теофиков, само на 21 години

Поредна трагедия в попфолк гилдията. Младият изпълнител Денис Теофиков е починал, съобщиха неговите колеги Лорена и Антонио в социалните мрежи. Името му стана известно от няколко музикални риалити формата, в които спечели овации с хубавия си глас. Той е от София, от малък се занимава с музика, а любовта си към нея е наследил от своите родители, които също са музиканти. 

Ето какво написаха от "Пайнер" на своята страница:

"На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания “Пайнер“ – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея.

Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас.

С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ изказват искрени съболезнования на семейството и близките на Денис Теофиков!", написаха от компанията.

Коментари

Новини Варна