IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
10:30 | 1 ноември 2021
Обновен: 10:09 | 23 април 2024

Млад бургазлия открадна 3 коли за ден и катастрофира с 2 от тях

Тежък "Хелоуин" са имали в Созопол тази година

По материала работи: Слав Велев
Млад бургазлия открадна 3 коли за ден и катастрофира с 2 от тях

Скандален случай се е разиграл на последния "Хелоуин" в Созопол. 18-годишен младеж от Бургас е задържан за кражба на три автомобила, с два от които катастрофирал, съобщават от ОД на МВР в морския град.

Случаят е от 31 октомври, когато в Районно управление – Созопол е получено съобщение за пътен инцидент, възникнал на входа на село Атия с лек автомобил. Установено е, че колата е противозаконно отнета, задържан бил и извършителят на деянието – това е 18-годишен мъж от Бургас, който направил пълни самопризнания.

Малко по-късно е получено ново съобщение за самостоятелен пътен инцидент на лек автомобил, отново откраднат. Задържаният 18-годишен мъж направил пълни самопризнания и по този случай.

Близо шест часа по-късно в Районно управление - Созопол е получено съобщение от 60-годишен мъж от село Атия за това, че му е отнет противозаконно лек автомобил, открит на около 100 – 150 м от мястото, където е бил паркиран.

Задържаният е направил пълни самопризнания и за това противозаконно отнемане. Работата по случаите продължава.

Коментари

Новини Варна