IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
09:50 | 9 ноември 2021
Обновен: 15:52 | 23 май 2024

Няма нищо по-хубаво от... Лошо време се задава, следобед завалява. Чакаме сняг

Четвъртък и петък вятърът ще се усили и с него ще пониква още по-студен въздух

По материала работи: Слав Велев
Няма нищо по-хубаво от... Лошо време се задава, следобед завалява. Чакаме сняг

Промяна на времето предстои във вторник и сряда – студен атмосферен фронт ще понижи чувствително температурите у нас и на Балканите. Очаква се по-сериозно захлаждане и валежи от дъжд, съобщават от Метео Балканс. Очакват валежи над Западна и Централна България, по-значителни - над Централния Предбалкан. 

Късно следобед и привечер над високите полета и Предбалкана валежите ще преминат в сняг. Дъжд и сняг се очакват и над по-високите квартали от София.

Времето до края на седмицата няма да е подходящо за туризъм, а понижението на температурите ще продължи.

Четвъртък и петък вятърът ще се усили и с него ще пониква още по-студен въздух. Времето ще е с променлива облачност и вероятността за валежи е по-малка. Температурите сутрин ще се понижат и ще са около нулата. Минималните градуси в Западна България ще са около минус 3 и 5°С.

В събота и неделя вятърът ще отслабне и отново ще има условия в равнините и низините да се задържа със значителна облачност, намалена видимост и мъгли. Температурите плавно ще се повишават, като се очаква да са около нормалните за ноември. 

Коментари

Новини Варна