IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
12:00 | 17 ноември 2021
Обновен: 09:14 | 25 април 2024

Инструкторът Бушев избуши мрежата с "леко" нарушение – Голф връз тротоара

Така обучава той курсистите, дава много добър пример, жалва се потребител

По материала работи: Слав Велев
Инструкторът Бушев избуши мрежата с "леко" нарушение – Голф връз тротоара

Снимка: Фейсбук

Мъж от Асеновград е забелязал едно „леко“ нарушение на улица в града. Лек автомобил с марката "Голф", е спрян много прилежно върху тротоар. Интересното в случая, е че возилото е собственост на инструктор от автошкола Георги Бушев.

„Според инструкторът Бушев, по правилник имаш право да паркираш на тротоара, така обучава той курсистите, дава много добър пример,“ това написа Васил Танев в социалната мрежа.

От коментиращи стават ясни и други неща. Не само дава лош пример, за това как всеки може да гази закона, но по думите им, лицензът на Бушев е изтекъл.

Други се оплакаха, че са били завличани с пари.

„Просто е за затвор, а специално мен ме измами с 300 лева,“ гласи един от коментарите.

Друг споделя: „Само ти да си. Запалил е целият град.“

Коментари

Стоянова ( преди 2 години )
(чл. 94, ал. 3): За престой и паркиране в населените места пътните превозни средства се спират възможно най-вдясно на платното за движение по посока на движението и успоредно на оста на пътя. Допуска се престой и паркиране на моторни превозни средства с допустима максимална маса до 2,5 тона върху тротоарите, само на определените от собствениците на пътя или администрацията места, успоредно на оста на пътя, ако откъм страната на сградите остава разстояние най-малко 2 метра за преминаване на пеш
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 0
Новини Варна