IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
13:15 | 25 ноември 2021
Обновен: 18:06 | 19 април 2024

Погребват убитата в Хага българска красавица в Русе

Тялото на русенката бе открито в дома й в квартал „Емастраат“

По материала работи: Слав Велев
Погребват убитата в Хага българска красавица в Русе

В родния Русе ще бъде погребана 31-годишна Елена Генчева, която бе открита мъртва в апартамента си в Хага на 18 ноември. Тялото й ще бъде транспортирано от Нидерландия, а опелото и поклонението пред тленните й останки ще бъде в петък, 26 ноември, в катедралния храм „Света Троица“.

Елена Генчева е завършила Английската гимназия „Гео Милев“ в Русе, след което е приета да учи право в Нидерландия и остава на работа там. Близките и приятелите й са покрусени от огромната загуба и не могат да повярват, че красивата и лъчезарна жена вече я няма.

Тялото на русенката е открито в дома й в квартал „Емастраат“ в Хага от полицията, след като нейни приятели подават сигнал, че не е отишла на работа. От полицията съобщават, че е починала в резултат на престъпление, но не се посочва как точно е била умъртвена. Според неофициална информация тя е имала кратка връзка с 32-годишния бургазлия Христо Кацаров, който бе кандидат за депутат на последните избори. Пред свои приятели Елена споделила, че се страхува от него. Христо е сред заподозрените от полицията. Той се самоубива на 19 ноември в жилището си в квартал „Дървеница“ в София.

Коментари

Новини Варна