IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
08:50 | 16 декември 2021
Обновен: 09:57 | 23 април 2024

Похитиха мераклия, свалиха го, биха го! Той им се изплъзна и цоп в язовир

Пострадалият е настанен за лечение с хипотермия

По материала работи: Слав Велев
Похитиха мераклия, свалиха го, биха го! Той им се изплъзна и цоп в язовир

31-годишен мъж е бил ограбен и пребит, след като си уговорил среща с непозната в социалната мрежа, съобщават от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

На 14 декември служители на РУ - Гоце Делчев се отзовали на сигнал, постъпил към 18:07 часа чрез тел. 112, за нанесен побой над 31-годишен мъж в района на местността "Язовирите", землище на града.

В хода на предприетите полицейски действия било установено, че по-рано през деня пострадалият е имал среща, уговорена в социална мрежа, с непознато момиче в с. Гърмен.

Когато отишъл на уреченото място, против волята си бил качен от четирима непознати в лек автомобил. Те му отнели мобилния телефон, а в местността "Язовирите" го свалили от автомобила и му нанесли побой.

Потърпевшият успял да им се измъкне, влизайки в язовира. Настанен е за лечение в болница в Гоце Делчев с хипотермия, без опасност за живота.

В резултата на незабавните издирвателни действия за броени часове са задържани 18-годишна и мъж на 28 години, съпричастни към извършеното престъпление.

За случая е уведомена Окръжна прокуратура - Благоевград. Образувано е досъдебно производство по чл. 142, ал. 1 от НК.

Коментари

Новини Варна