IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
15:00 | 19 декември 2021
Обновен: 10:27 | 18 април 2024

Криминалисти за трупa без глава: Перфектно организирано убийство

Тялото било положено на мястото на шофьора

По материала работи: Слав Велев
Криминалисти за трупa без глава: Перфектно организирано убийство

Снимка: Getty Images

Перфектно организирано жестоко убийство. Така определиха криминалисти трагедията с намерения обезглавен труп в дере под пътя на с. Стара Кресна.

Сигналът е подаден вчера около 16:20 часа, на тел.112 от ловци. Те уведомили за паднал лек автомобил в дерето. Единият от мъжете слязъл до колата и се натъкнал на потресаващата гледка - обезглавен труп на мъж, положен на мястото на шофьора. До обърнатия в дерето автомобил ловецът видял и отрязана глава. 

По непотвърдена информация откритият садистично заклан мъж е родом от Белоградчик. На 44 години е и не е криминално проявен. Около седмица хвърлената в дерето кола и трупът са престояли в дерето под пътя над село Стара Кресна. Изяснена е и самоличността на заклания, установи се също, че той няма роднини в Пиринския край. Цяла нощ продължи огледът на жестокото престъпление. Специалисти от криминалистична лаборатория направиха експертизи. Днес се очкват резултатите от експертизите, за да се потвърди или отхвърли версията за убийство. На такъв садизъм досега не сме ставали свидетели в Пиринско, казват дългогодишни криминалисти. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава.

Коментари

t ( преди 2 години )
Kak moje dneshnite kriminalisti da sa tolkova neobrazovani?! ,,da se potwurdi ili othvurli versiqta za ubiistvo,, che spored tqh samoubiistvo li moje da e!?!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна