IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
09:00 | 24 декември 2021
Обновен: 14:30 | 29 април 2024

Баровец нахлу в механа с "Мерцедес"

Вижте разказа на наемателя на заведението

По материала работи: Слав Велев
Баровец нахлу в механа с "Мерцедес"

Кадър: бТВ

Мъж се вряза с автомобила си в заведение в „Студентски град“ в София. В кадрите от произшествието, предоставени на bTV, се вижда моментът, в който колата чупи витрините на механата. За щастие, няма пострадали хора, само материални щети. Наемателят на заведението Георги Крачунов разказа, че е инцидентът е станал в малките часове на нощта. По думите му е голям късмет, че няма пострадали, защото често клиенти пушат пред механата. „Човекът с джипа се представи за собственик на заведението, което не е вярно. Аз никога не съм го виждал“, разказа мъжът.

„Оказа се, че той е бивш наемател – има съдебен спор с човека, от когото съм наел заведението. Връщаме се в 90-те години. Ако наистина е без да иска – не е нормално. Органите на реда ще си свършат работата“, добави Крачунов. Той добави, че записите от камерите са предадени на органите на реда. От МВР потвърдиха инцидента за bTV и заявиха, че шофьорът на автомобила е задържан. Образувано е досъдебно производство за хулиганство.

ВИДЕО гледайте тук

Коментари

Новини Варна