IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
12:20 | 1 януари 2022
Обновен: 15:35 | 22 април 2024

Пожари белязаха новогодишната нощ (ВИДЕО)

Горя заведение в "Студентски град", деца пострадаха в село Крушаре

По материала работи: Слав Велев
Пожари белязаха новогодишната нощ (ВИДЕО)

Снимка и видео: You Tube

Пожари белязаха и тази година новогодишната нощ. Минути след полунощ пламна заведение на ул. "8-ми декември" в "Студентски град" в София. Сигнал подава служител в денонощен магазин, който се намира непосредствено до опожарената сграда, предаде "Труд".

На място се отзовават екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. Гасенето на пожара е продължило няколко часа, а причините все още се изясняват.

Две деца пострадаха при пожар в сливенското село Крушаре. Те са транспортирани в Клиниката по изгаряния в Пловдив, информира БТВ.

Пострадалите са момичета на 8 и 15 г. Състоянието им към момента е стабилно, приети са в МБАЛ-Сливен.

Сигналът за пожара е подаден в 19:23 ч. , причината е неправилно боравене с отоплителна печка тип "чудо'. Пожарът е тръгнал, след като собственикът е заредил печката, която е на твърдо гориво.

При огледа не е открита пиратка, казаха от полицията в Сливен. При опит да изгасят пожара, още трима възрастни са леко пострадали, не са хоспитализирани.

Коментари

Новини Варна