IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
15:00 | 1 януари 2022
Обновен: 07:07 | 5 май 2024

Какво ни пожелаха политиците за ЧНГ

Те се обърнаха към народа през социалните мрежи

По материала работи: Слав Велев
Какво ни пожелаха политиците за ЧНГ

Политиците с пожелания за Новата година и обръщения през социалните мрежи. Премиерът избра да оправи послание към нацията с дете – шампион по шахмат. Партийни лидери също честитиха 2022 година, обобщава Bulgaria ON AIR.

За първи път като министър-председател Кирил Петков се обърна с призив към всички българи.

"Вместо това послание да го правим от МС, аз избрах да го направя заедно с Данаил. Данаил е само на 10 години, но вече е бил 2 пъти втори в Европа и 1 път трети в света. Хора като него всъщност ни дават надежда, че България може да бъде много по-успешна, много по-надеждна и всъщност да покажем на света, че можем да сме едни от най-добрите", каза Петков.

Като цел премиерът си постави:

"През 2022 една от целите ни е да растем с такива таланти. Да се развиват, да растат, да имат образование и да прославят България с победителите си. Пожелавам на всички честита Нова година! Всичко най-хубаво през новата година и нека заедно да работим за по-добра България!", пожела той.

Новата година в социалните мрежи честити и вицепремиерът и лидер на БСП – Корнелия Нинова.

Във Фейсбук председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова написа новата година да бъдe здрава, щастлива, плодородна.

Своето послание за празника написа и лидерът на "Изправи се.бг! Ние идваме" Мая Манолова.

Съпредседателят на "Демократична България" публикува видео на пищна заря над града за посрещането на 2022 година. 

Вижте повече в репортажа.

Коментари

Новини Варна