IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
12:30 | 5 януари 2022
Обновен: 18:58 | 25 април 2024

Плюнчим пръсти и броим, ПОС терминал – няма! Пощите в кой век са?

Подавайте Вашите сигнали в платформата Helpbook.info

По материала работи: Слав Велев
Плюнчим пръсти и броим, ПОС терминал – няма! Пощите в кой век са?

В кой век живеят Български пощи? Така гласи заглавието на първия сигнал, с който ще ви запознаем от платформата на Helpbook.info. Наш потребител ни сигнализира за следното: "Имам точно и конкретно питане към ръководството на Български пощи: Кога в клоновете ще може да се извършва плащане чрез ПОС терминал. Докога ще трябва да плюнчим пръсти и боравим с банкноти и монети като на Женския пазар. Истинска трагедия и срам", пише в сигнала до платформата на Helpbook.info.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Коментари

Новини Варна