IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
10:30 | 17 януари 2022
Обновен: 12:54 | 22 април 2024

Почина директорът на ДАНС в Добрич

Георги Георгиев e издъхнал навръх рождения си ден

По материала работи: Слав Велев
Почина директорът на ДАНС в Добрич

На 15 януари, навръх рождения си ден, е починал директорът на териториалната структура на Държавна агенция „Национална сигурност“ в гр. Добрич Георги Георгиев, съобщиха от община Тервел.

Той е родом от Тервел, където живееше със семейството си. Работил е в Районното полицейско управление в добруджанския град, преди да премине в ДАНС. Има две деца – син и дъщеря. Родителите му живеят в с. Жегларци.

В Скръбна вест от Община Тервел се казва:

Уважаеми съграждани,

С мъка в сърцата Ви съобщаваме за кончината на нашия съгражданин Георги Георгиев. Напусна ни едва на 52, на 15 януари – деня , в който е роден.

Георги Георгиев е родом от с.Жегларци. Живее със семейството си в Тервел. Работил е в Районното полицейско управление в гр. Тервел, после в териториалната структура на Държавна агенция „Национална сигурност“ в гр. Добрич.

Всички, които желаят да се простят с Георги Георгиев, могат да го направят утре, 17 януари, от 10 до 13 часа в траурния дом на гробищния парк в Тервел.

Нека Бог даде сили на осиротялото му семейство!

Поклон пред светлата му памет!

Екипът на ИА "Черно море" изказва съболезнования на семейството и близките на Георги Георгиев!

Коментари

Новини Варна