IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
15:15 | 21 януари 2022
Обновен: 18:17 | 23 април 2024

Пандизчиите полудяха! Чакат с нетърпение шеф Токев да ги глези

Обитателите на затворническите общежития Кремиковци и Казичене вече сънуват вкусни манджи

По материала работи: Слав Велев
Пандизчиите полудяха! Чакат с нетърпение шеф Токев да ги глези

Вкусна мусака, сочна риба със зеленчуци, хрупкави пържени картофки, апетитни пилешки бутчета, ароматна наденица с гарнитура и макарони, в които най-сетне да има истинско и качествено сирене.

Такива гозби ще искат да им готви зад решетките Андре Токев част от обитателите на затворническите общежития Кремиковци и Казичене, където най-вероятно ще бъде разпределен да изтърпява наказанието си именитият готвач, пише „България Днес“.

Друго тяхно желание е бобът и лещата да не са толкова воднисти. Ще настояват за вкусна риба, която той би могъл да направи по свой майсторски начин.

Пандизчиите силно се надяват от Софийския централен затвор, където първо ще попадне Андрей Токев, да го разпределят в тяхното общежитие и с администрацията си да разберат кой да им готви, споделят пред вестника близки на осъдените за по-леки престъпления, сред които ще бъде Андре Токев.

Общото му наказание е 10 месеца, но ще остане зад решетките най-много осем, тъй като ще бъдат приспаднати двата месеца, през които беше под домашен арест.

Не е изключено през деня Токев да работи на външни обекти, а вечер да спи зад решетките. Възможно е да работи в ресторанта на свой приятел, но всичко е въпрос на договорка. Ще получава и заплата - макар и минимална от 100 до 300 лв.

Колаж: Фейсбук

Коментари

Новини Варна