IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
11:15 | 24 януари 2022
Обновен: 00:30 | 27 март 2024

Владислав Радославов се присъединява като водещ на „Спортът ON AIR“ по Bulgaria ON AIR

Екипът на телевизията се увеличава с още едно ново харизматично и опитно лице

По материала работи: Слав Велев
Владислав Радославов се присъединява като водещ на „Спортът ON AIR“ по Bulgaria ON AIR

Владислав Радославов/Снимка: Bulgaria ON AIR

Екипът на спортната редакция на Bulgaria ON AIR се увеличава. Владислав Радославов се присъединява като репортер и водещ на „Спортът ON AIR“. Тази сряда, когато ще бъде и дебютът му, зрителите ще научат най-важните новини от спортния свят именно от него. Зад гърба си той има дългогодишен опит и е доказан в телевизионната журналистика като оператор. Паралелно с това Владислав успешно развива собствен видео проект.

Ентусиазиран, с много хъс и мотивация предприемам поредното професионално предизвикателство за мен. Щастлив съм, че имам възможността да бъда водещ на „Спортът ON AIR“, съчетавайки две мои любими занимания“, споделя той относно новото си ампоа.

Ако връзката на Влади с телевизията е силна, то връзката му със спорта е още по-силна, поради дългата му и успешна спортна кариера като футболист.

Спортът възпитава и те учи на дисциплина и отговорност. Качества, които смятам, са ключови при работата в телевизионната среда“, допълва той.

Новини Варна