IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
09:50 | 25 януари 2022
Обновен: 08:25 | 17 април 2024

"Възраждане" избухна във фейса: Опитайте да ни спрете за сертификатите!

Депутатите няма да спазват изискванията за вход в парламента

По материала работи: Слав Велев
"Възраждане" избухна във фейса: Опитайте да ни спрете за сертификатите!

Снимка: Фейсбук/Възраждане

Депутатите от „Възраждане” няма да спазват изискванията за вход в парламента със зелен сертификат. Това се разбира от публикация на партията във фейсбук, в която от „Възраждане” питат дали някой може да спре народните представители от парламентарната им група да влязат в сградите на народното събрание. Няма кой да спре хората, които защитават идеали. Свободата и правото на нормален живот са ценностите, които отстояваме. Опитайте се да ни спрете, пишат от „Възраждане”.

Самият председател на 47-ото НС Никола Минчев също призна, че няма как от НСО да не пускат депутати без зелен сертификат. „Разчитам на моралната съвест на народните представители”, каза още Никола Минчев.

Пред сградите на парламента вече има поставени мобилни лаборатории, тъй като от понеделник според новите правила в парламента може да се влиза само със зелен сертификат. От „Възраждане” са категорични, че ще организират нов протест срещу противоепидемичните мерки, които определиха като дискриминационни.

Коментари

Новини Варна