IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
12:26 | 1 февруари 2022
Обновен: 08:29 | 25 април 2024

Жена издъхна в Спешното, докато рецепционистката си бърка кафето!

Кошмарният случай с фатален край се разигра пред очите на детето на починалата

По материала работи: Слав Велев
Жена издъхна в Спешното, докато рецепционистката си бърка кафето!

Кошмарен случай с фатален край се разигра в Спешен център във Враца. За това сигнализира очевидец, който твърди, че жена на около 35-40 години, е издъхнала пред регистратурата.

Тя е придружавана от своя съпруг и малкото им детенце, което за огромно съжаление става и свидетел на ужаса. Иван Илиев публикува покъртително видео от лечебното заведение. На него се вижда, как служителка на регистратурата безучастно гледа през стъклото и коментира, че жената вероятно е пила нещо.

В същото време не спира да разбърква кафето си! Впоследствие, вместо да повика медик, тя пита дали съпругът знае ЕГН-то на жената.

Притесненият мъж казва, че на жена му не ѝ достига въздух и вероятно си е глътнала езика. Прави опити да вдиша, но не успява и главата ѝ се накланя настрани.

Два дни жена му е приемала „Флудрекс“, а през нощта се е събудила със задух.

"За мен медицинската сестра на регистрацията трябваше спешно да извика медик, а не да търси лична карта, регистрация и направа на тест за ковид. Ако беше захранена с кислород (съпруга и първите думи му бяха-нестига и въздух) жената щеше да е спасена, а нямаше и 35-40г. Почина пред очите на детенцето си! Нямам думи!," написа Иван Илиев.

Вълна от възмущение и гняв предизвика публикацията. Хора от областта споделят, че във въпросното Спешно отделение практиката е такава, както и отношението.

Коментари

Таня ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Суза Закова ( преди 2 години )
Пълно разочарование са уш имаме болници да спасяват хората а те ни обиват
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
варненец ( преди 2 години )
Навсякъде е така, не само във Враца!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 8
Стоян Стоянов ( преди 2 години )
УБИЙЦИ.ВСИЧКИ С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ СА НЕВЕЖИ,АЛЧНИ ,НАГЛИ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 13
Борис ( преди 2 години )
За жалос това нее единичен случай а практика. Наистина искам да се отрека от Българското си гражданство. Срам мее в каква държава живеем човек буквално умира пред тях а те пръста си не вдигат а ако го направят ще поискат лична карта. Ас имах чуството че те искаха самата лична карта да лекуват или сигорно диагнозата е лична карта. Ако съм на човека мястото щеги запаля живи те затова ви бият . Ето и затова плащат хората осигоровки. Никога няма даим дам цен и закакво саго правя дамра пред очитем ли
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 22
Новини Варна