IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
10:15 | 2 февруари 2022
Обновен: 11:04 | 17 април 2024

Трагедия в три части: Удряш тир, бягаш от полицията и се мяташ под влак

Млад мъж от Стара Загора се самоуби след невиждан екшън

По материала работи: Слав Велев
Трагедия в три части: Удряш тир, бягаш от полицията и се мяташ под влак

Мъж на 24 години от Стара Загора се самоуби, като застана на пътя на влак по подбалканската линия. Преди това предизвикал нарочно катастрофа с товарен автомобил, потвърдиха разследващи на инцидента от вчера край Стара Загора.

На 31.01.2022 г., в 16.20 ч., бил получен сигнал за моторно превозно средство, което се движи рисково по пътя между Казанлък и Стара Загора в района на Италианския мост. Автомобилът бил последван от полицейски екип. На км 221 возилото напуснало платното за движение, преминало през крайпътната мантинела и се е блъснало в дърво. Установено е, че катастрофиралият товарен автомобил е марка "Мерцедес", уточниха от полицията.

Водачът напуснал местопроизшествието. Огледът показал, че са причинени имуществени вреди по камиона и пътната инфраструктура. В 16:49 часа е получено съобщение от машиниста на преминаващ в междугарието Стара Загора - село Змейово на подбалканската линия влак за ударен мъж, пак в района на Италианския мост. Мъжът починал на място.

Извършен е оглед, установена е самоличността на починалия – 24- годишен старозагорец, който се оказал шофьорът на самокатастрофиралия нарочно товарен автомобил. В сектор "Пътна Полиция" е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1 б."в" от НК. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Стара Загора. Засега всички улики водят до извода, че в случая става въпрос за самоубийство. 

Коментари

Новини Варна