IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
09:00 | 18 февруари 2022
Обновен: 18:43 | 4 май 2024

Омар не дошъл да убива, а да танцува. Но го приклещили, секс правил и...

Мъжът на ощастливената ме натопи, жалва се мексиканецът

По материала работи: Слав Велев
Омар не дошъл да убива, а да танцува. Но го приклещили, секс правил и...

Снимка и видео: 24 часа

"Дойдох в България, за да науча двама души да танцуват. Правих секс с различни играчки с дамата, а впоследствие разбрах, че мъжът е нейният съпруг. Той ме натопи за убийството". Това разказа в ексклузивно интервю за "24 часа" мексиканецът Виктор Омар, задържан за смъртта на Тургай Сали. Той бе прострелян смъртоносно в задните части на 13 февруари в Хасково.

Омар обясни, че е цирков артист, изпълнява различни танци. Такова било и висшето му образование. 17 години бил в Европа, изнасял представления из целия континент. Тук срещнал и бившата си жена, от която има 3 деца. Те не знаели, че баща им е задържан за убийство. "И как да ги уведомя, като аз самият разбрах защо съм задържан в съдебната зала преди малко?", каза мексиканецът за "24 часа". "Бях със семейството в четвъртък и петък, бяхме отседнали някъде край Пловдив. Те плащаха за всичко. В събота обаче мъжът го нямаше, донесе ни секс играчки и изчезна. През целия ден аз и жената се забавлявахме с новите придобивки. Не знаех, че тя му е съпруга", разказа Омар.

И обясни, че мъжът на име Еди се появил едва в неделя, заварил съпругата си Касандра върху Омар. Изобщо обаче не се притеснил, а отишъл за кафе. "Доколкото разбирам, убийството е станало в нощта срещу неделя. Според мен Еди ме натопи само защото съм мексиканец", разви тезата си Омар. И поясни, че в софийския хостел, в който бе арестуван, е бил в леглото с Касандра, когато са го задържали. Мъжът поиска от окръжния съд в Хасково да го освободи от ареста. Съдия Анна Стоилова обаче го остави зад решетките. Тя обясни, че гилзата в колата на мексиканеца е същата като тази на местопрестъплението.

Коментари

Новини Варна