IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
България
15:30 | 21 февруари 2022
Обновен: 02:23 | 16 април 2024

Стартира кандидатстването за престижните имотни отличия в седмото издание на „Годишни награди на Imoti.net“

Крайният срок е 21 март 2022 г.

По материала работи: Слав Велев
Стартира кандидатстването за престижните имотни отличия в седмото издание на „Годишни награди на Imoti.net“

Единственият национален конкурс в имотния сектор „Годишни награди на Imoti.net“ и през 2022г. продължава мисията си да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите с ново, още по-обширно издание.

Конкурсът, организиран от водещия портал Imoti.net, отново ще отличи най-успешните брокери и агенции за недвижими имоти, най-добрите сайтове за имоти и постиженията на инвеститори и строители в жилищни и бизнес проекти за изминалата 2021 г., като подаването на кандидатури за една или повече от отделните категории стартира от днес, 21 февруари, и ще продължи до 21 март 2022 г. Всеки представител от сектора, който желае да се включи в надпреварата за призове в новото издание на „Годишни награди на Imoti.net“, може да се запознае с регламента на конкурса и да се регистрира в страницата на проекта на Investor Media Pro.

По време на седмите годишни награди в сектор недвижими имоти експертно и независимо жури от различни сфери ще оцени постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти от бранша от цялата страна в 13 отделни категории.

Призът „Агенция за недвижими имоти“ ще бъде разделен на пет подкатегории – агенциите могат да кандидатстват за отличия, предназначени за компании с до 4 брокери, за фирми с между 5 и 9 брокери и за по-големи фирми. Част от ключовите критерии, на база на които ще бъдат определени победителите, са добрите практики, високите финансови резултати, обучението и грижата за екипа, социалната ангажираност и др.

За „Дебют на агенция за недвижими имоти“ могат да се борят компании, които са стартирали дейността си през 2020 г. и имат една успешна финансова година. „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“ е последната подкатегория, предназначена за агенциите в имотния сектор, в която от особена важност при оценяването са високите финансови резултати на дадена компания, натрупани през изминалата 2021г.

В резултат на технологичните иновации днес прекарваме все по-голяма част от времето си в дигиталното пространство, в което от изключителна важност е да може бързо, лесно и удобно да достигнем до информацията, от която се нуждаем. Затова и призът „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ през годините става все по-атрактивен и привлича интереса на компаниите в сектора.

По време на седмото издание на „Годишните награди на Imoti.net“ ще бъде отличен и най-успешният „Брокер на недвижими имоти“ за изминалата 2021г. – оспорвана награда, която засвидетелства индивидуалните професионални качества в бранша на всеки призьор.

Изключително престижна и желана е наградата „PropTech“ от иновативните компании в имотния сектор, която се връчва за най-добро и оригинално дигитално решение в областта на недвижимите имоти. За поредна година най-креативните и нестандартни послания на компаниите в сектора, достигнали до потребителите чрез разнообразни комуникационни канали, ще бъдат оценени от компетентното жури, което ще връчи отличието „Реклама на имот“ на най-успешно представилата се компания.

Единственият национален конкурс в имотния сектор ще отличи и най-добрия „Имот на годината“ - инвестиционен проект, бизнес, жилищен, ваканционен или селски имот. Една компания може да номинира различни свои обекти, като за всеки проект попълва отделна регистрационна форма.

Потребителите на агенциите за недвижими имоти също ще могат да отличат своите фаворити за агенция, брокер и сайт на агенция в сектора. 

След приключване на срока за подаване на кандидатури, компетентно и независимо жури в лицето на утвърдени представители от различни сфери, ще определи победителите във всяка една от категориите. Те ще станат ясни по време на официалната церемония на годишните награди за недвижими имоти през месец май 2022г., когато призьорите ще получат своите отличия.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска Банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Френско-българска търговска и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg.

Новини Варна