IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
09:50 | 1 март 2022
Обновен: 21:29 | 23 април 2024

Тя (бременна) го метна с лопата, той я помля с тръба. Загубиха бебето

Семейната драма се е разиграла пред очите на 16-годишния син на жената

По материала работи: Слав Велев
Тя (бременна) го метна с лопата, той я помля с тръба. Загубиха бебето

Бременна жена загуби плода след побой при семеен скандал. Тя и мъжът, с когото живеела на семейни начала, се сбили в дома си в русенското село Табачка. От ударите с метална тръба в корема се получили усложнения и се е наложило лекарите да прекъснат бременността. Жената е била бременна в трети месец.

Сигнали за семейната драма е подаден на 26 февруари към 16:00 часа на тел. 112. Единият бил от жената, която се е оплакала, че е била удряна от мъжа си, а другият – от съпруга ѝ, който на свой ред обяснил, че бил бит с права лопата. 

На място полицаите установили, че сбиването е станало между 36-годишна жена и 26-годишен мъж, които били в съжителство. Свидетел станал 16-годишен младеж, син на жената. При скандала бременната ударила с лопатата няколко пъти мъжа си в гръдния кош, а той ѝ отвърнал с удари с метална тръба в корема, информира "Монитор".

Двамата били откарани с линейки в болницата в Русе. Лекарите установили, че мъжът е получил фрактура на израстъци на лумбален прешлен. Той отказал да бъде хоспитализиран и се прибрал да се лекува у дома. Жената постъпила в АГ отделението на болницата за оказване на медицинска помощ. Наложило се бременността да бъде прекъсната. 

По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна