IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
11:30 | 10 март 2022
Обновен: 04:28 | 23 април 2024

Деца замериха кола със снежна топка, шофьорът слезе и ги преби

Инцидентът е станал близо до професионалната гимназия по строителство в Шумен

По материала работи: Слав Велев
Деца замериха кола със снежна топка, шофьорът слезе и ги преби

Снимка e илюстративна/Reuters/АРХИВ

29-годишен шофьор е пребил трима ученици, уцелили колата му със снежна топка в Шумен, съобщават от ОД на МВР.

Около 12.30 часа вчера на булевард " Велики Преслав", близо до професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия група ученици се замервали със снежни топки. Една от тях ударил преминаващ по булеварда лек автомобил с ямболска регистрация. Водачът спрял автомобила и заедно с пътника подгонили учениците. Настигнали ги в двор на ул." Правда".

Шофьорът - 29-годишен мъж от Шумен, им нанесъл побой. Момчетата, трима ученици на 15 години са откарани в шуменската болница. Единият имал контузни рани по лицето. След преглед било изяснено, че са без данни за необходимост от лечение, и са освободени, уточниха от полицията.

На побойника е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Коментари

blagо1948 ( преди 2 години )
Хвалите се , че сте имали детство а сегашните деца били само по телефоните , хвалите се с вандализма който сте правили на времето било много забавно . А в същото време когато някое дете го направи сега няма възпитание ,бандит още малко в затвора ще го вкарате . Айде стегнете се малко и мислете какво пишете .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
анонимен ( преди 2 години )
Никои не е пребил!Праснал им е по един шамар!По-мое време това си беше нормално!Затова станахме мъже,а не ревльовци,които са виновни!Искат да му извиват ръцете за пари!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 4 rate up comment 9
Маги ( преди 2 години )
Ами нека им е за урок, защото такива тапир чета от друго не разбират. Не стига, че не са научени как да пресичат и на елементарно уважение към по-възрастните, ами на 15 години, ако не разбират сериозността на действията си?! Като предизвикат ПТП какво?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 6 rate up comment 14
Даниел ( преди 2 години )
На коментара на Атанас Йорданов *** бих отговорил само ако като дете си замерял с топки по коли това не означава че всички са го правили и че всички са *** като теб! А и да тези малки ко......а са си го заслужили! Жалко че теб не са те барнали като дете и на теб да ти омаат шамарите
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 4
Vudo ( преди 2 години )
Е що на него ....???На малките *** , обществено полезен труд.... Другият път ще се замислят преди да извършат някоя простотия....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 5 rate up comment 12
Напълно Заслужено ( преди 2 години )
Евала на шофьора, нека си припомним как едни такива малки *** дето бяха хвърляли от един надлез камъни бяха причинили катастрофа после нищо не им се случи. Само боя ги оправя тея малки безотговорни ***. Проблема е че и родителите трябва да ядат бой за дето не са обяснили на децата си какво трябва и какво не трябва да се прави.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 10 rate up comment 22
Атанас Йорданов Йорд ( преди 2 години )
Всички сме били деца и сме замеряли коли,автобуси и пешеходци.Нимой не ни е гонил или бил!На шофьора лично бих избил зъбите и потрошил колата,стига да има *** да се покаже публично!!!!Предизвиквам го мъжкаря да се подпише!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 25 rate up comment 14
Иванова ( преди 2 години )
Малолетни са - деца са ! Бе говори глупости ПЕТРЕ ! Чети законите
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 16 rate up comment 2
Петър ( преди 2 години )
Ако беше катастрофирал някой заради техните действия той щеше да е виновен нали. А те да си ходят по живо по здраво в къщи. Малко им е боя.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 17 rate up comment 43
Новини Варна