IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
12:30 | 25 март 2022
Обновен: 02:22 | 19 април 2024

Ето кой е застреляният: Екс полицай, издирван от Интерпол

Любомир Иванов е бивш началник на Криминална полиция във 2 РПУ в София

По материала работи: Слав Велев
Ето кой е застреляният: Екс полицай, издирван от Интерпол

Снимка: Интерпол

Интерпол издирвал застреляния бивш полицай за цигарена афера Бившият полицай Любомир Иванов, който тази сутрин бе застрелян в района на "Парадайс център" в квартал Лозенец в столицата.

Иванов е издирван от Интерпол през 2018 г. Тогава той бе сочен за член на организирана престъпна група на Бирмите, подозирана, че стои зад 4 нелегални цехове за цигари. Това показа справка в архива на „Труд“.

Иванов е бивш началник на Криминална полиция във 2 РПУ в София. През годините е уволняван и възстановяван няколко пъти. За последно Интерпол го обяви за издирване с червена бюлетина.

Както съобщихме по-рано, тази сутрин около 9.30 часа в полицията е получен сигнал за прострелян мъж в двора на жилищна кооперация в ж.к. „Лозенец“. Към адреса незабавно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Пострадалият е починал по време на транспортирането му към болнично заведение.

Коментари

Боян ( преди 1 година )
А защо не се споменава никъде жената на убития - Екатерина Ковачева, която в целия конен спорт се хвали с скъпи коли и коне и построи в село Войнеговци софийско конна база кат палат голяма и скъпа всичко това е за милиони левове!!!! Защото из фейса го раздава щастлива вдовица откакто е умрял тоя? Дали пък не го е и поръчала няма да остана изненадан. още по малко че си живее в жилището пред което той е убит и не и дреме.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна