IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
09:15 | 14 април 2022
Обновен: 13:17 | 27 март 2024

Жесток удар! Дядо блъсна с кола баба с бебе на ръце. Детенцето издъхна

Трагедията се разиграла в село Анево

По материала работи: Слав Велев
Жесток удар! Дядо блъсна с кола баба с бебе на ръце. Детенцето издъхна

Кадър: бТВ

Бебе на 2 години загина при нелепа катастрофа на изхода на сопотското село Анево в посока село Иганово. Тежкият пътен инцидент е станал минути преди 16,30 часа в сряда.

Според предварителната информация на полицията трагедията се е разиграла преди изхода за село Иганово. Там лек автомобил „Шкода” блъснал жена, която носела бебе и водела на повод куче. От удара е загинало детето, което е на около 2 години. 53-годишната жена, която е негова баба е транспортирана в пловдивска болница за оказване на спешна медицинска помощ. Жената е в тежко състояние с политравма и множество счупвания.

Шофьорът на колата е на 72 години и е от Казанлък. Предстои да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, уточняват от полицията. Местопроизшествието е запазено, разследващ екип извършва оглед. До приключване на работата движението в участъка на катастрофата се осъществява само в едната лента.

Коментари

Новини Варна