IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
13:30 | 27 април 2022
Обновен: 13:27 | 18 април 2024

Маневри между БМВ и "Ауди" на "Тракия" – спор, бой, шофьор в болница

Засичане в тежкия трафик завърши с жесток побой

По материала работи: Слав Велев
Маневри между БМВ и "Ауди" на "Тракия" – спор, бой, шофьор в болница

Засичане и рискови маневри на двама шофьори в интензивния трафик на магистрала "Тракия" вчера завършиха с жесток бой помежду им, а единият водач е транспортиран в столична болница, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 20 часа снощи в РПУ-Ихтиман е постъпил сигнал за хулиганска проява след пътен инцидент в района на 44 км на автомагистрала "Тракия" в посока София.

На място незабавно бил изпратен полицейски екип, който изяснил, че водачите на леки автомобили "БМВ" и "Ауди" са предприели рискови маневри един спрямо друг в силно натовареното движение, като единият принудил другия да спре в активната лента. Между двамата започнала саморазправа, при която 52-годишният пловдивчанин, водач на БМВ-то, нанесъл удари по главата и тялото на опонента си.

Пострадалият 28-годишен пазарджиклия е транспортиран в столична болница, където е установена загуба на съзнание, охлузвания и хематоми по тялото. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата.

Коментари

Новини Варна