IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
08:15 | 17 май 2022
Обновен: 03:36 | 24 април 2024

Стрелба с ранени в София

Замесиха футболист на ЦСКА, той отрича

По материала работи: Слав Велев
Стрелба с ранени в София

Снимка: Забелязано в София

Двама мъже са простреляни, единият е с опасност за живота, след скандал на бензиностанция на околовръстното в София. Сигналът за екшъна е подаден в 22,25 часа снощи. По първоначални данни групите се скарали на бензиностанция, на която има и ресторант за бързо хранене. От едната компания извадили оръжие и стреляли в краката на двамата. Заради засегната артерия единият мъж е с опасност за живота. На шестата минута на място е имало линейка. Двамата са откарани във ВМА.

Футболистът от ЦСКА Георги Йомов не е бил замесен в стрелбата на столичния Околовръстен път, дал колата на брат си. Това се посочва в позиция, публикувана на сайта на клуба.

"Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на "Околовръстното шосе" в София, бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното:

"Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си", обясняват от ЦСКА.

"Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление", категорични са от футболния клуб.

От МВР потвърдиха официално пред "Хоризонт" по БНР, че по случая има задържан. По информация на близки до разследването полицията в София издирва бащата и брата на футболиста.

Простреляните са на 36 и на 26 години, като по първоначална информация единият от мъжете е от София, а другият е от Петрич. Двамата са откарани във Военномедицинска академия.

Коментари

Новини Варна