IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
България
09:15 | 8 юни 2022
Обновен: 04:07 | 29 март 2024

Мистерията бе разбулена! Весо Бургазата – открит обесен край Равадиново

Тялото е намерено в гора на десетина километра от Черноморец

По материала работи: Слав Велев
Мистерията бе разбулена! Весо Бургазата – открит обесен край Равадиново

50-годишният Весо Петров-Бургазата от Черноморец, който изчезна на 5 юни т.г., днес е бил открит обесен, съобщиха източници от разследването пред "24 часа". По непотвърдени данни става дума за самоубийство. Тялото е открито в гора на десетина километра от Черноморец. Петров бе обявен за издирване от брат си Здравко.

На 5 юни около 9 ч. Весо Бургазата казал на седемгодишната си дъщеря, че отива до магазина и излязъл. Взел само ключовете за поршето си, а оставил телефона и документите си. По време на издирването му стана ясно, че Весо Петров е с дебело криминално досие и няколко присъди. В началото на ноември м.г. е бил задържан за изнудване на местен предпримач от Черноморец. Бургазата го рекетирал за 300 000 евро. След няклоко месеца в ареста той бе пуснат под домашен арест, а след това и под парична гаранция от 5000 лв. Според негови роднини след престоя си в ареста към бургаския затвор Бургазата изпаднал в депресия. Той се занимавал със строителство, а преди време работел и във колекторска фирма. От полицията потвърдиха информацията, като заявиха, че по трупа не са открити видими следи от насилие.

Коментари

Новини Варна